Σελίδες

Παρασκευή 7 Μαΐου 2010

PILOT ISSUE - ΤΕΥΧΟΣ 000

11 σχόλια:

  1. Πολύ καλή η προσπάθεια.
    Καλή επιτυχία

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  2. Μπορώ να σας στείλω κείμενο προς δημοσίευση; Πρέπει να είναι επώνυμο; Ευχαριστώ.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  3. Ευχαριστούμε για τα καλά λόγια το Parospress κι όλα τα blogs που λογικά θα μας τροφοδοτούν με πληροφορίες και κείμενα για τα τεύχη μας.

    Αγαπητή φίλε/η ασφαλώς και μπορείς. Θα πρέπει βέβαια να αξιολογηθεί από τη συντακτικη ομάδα, προκειμένου να αποφύγουμε κείμενα που δεν συνάδουν με το ύφος του Ωφλίαρου. Στείλτο ωστόσο, το πιθανότερο είναι πως μπορεί να δημοσιευτεί, ίσως ακόμα και ανωνυμο.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  4. Θερμά συγχαρητήρια. Από τη Θεσσαλονίκη σας εύχομαι καλή αρχή και καλή δύναμη.Πιστεύω ότι μπορείτε να δώσετε πολλά στο νησί αφού νομίζω ότι είναι η πρώτη έντυπη προσπάθεια. Ειδικά τους καλοκαιρινούς μήνες ο ΩΦΛΙΑΡΟΣ μπορεί να κάνει... θραύση. Εύχομαι σύντομα να... μεγαλώσετε ως εφημερίδα και -γιατί όχι- να γίνετε η ΦΩΝΗ του νησιού σας, μαζί φυσικά με τα πετυχημένα και ζωντανά μπλογκς που έδειξαν το δρόμο.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  5. Θεσσαλονικιέ φίλε ευχαριστούμε για την υποδοχή και σου υποσχόμαστε παράδοση αυθημερόν του κάθε νεόυ τεύχους του Ωφλίαρου απευθείας στην καρέκλα σου στο καφέ Μαργαρίτα.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  6. Μπράβο, επιτέλους μια προσπάθεια ενημέρωσης σε ύφος μοντέρνο χωρίς καθόλου παραπολιτική.
    Καλή Συνέχεια

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  7. Καλό ξεκίνημα, είμαστε πλάι σας όσο είστε πλάι στις μεταμανταλενικές ζωές μας...

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  8. όμορφη η προσπάθεια
    και για την ιστορία
    ο Τακης ο κιθαρίστας έλεγε παλιά
    Ωλιαρος οφλυαρος

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  9. Η βοήθεια των μπλογκερς είναι απαραίτητη για την ανάδειξη θεμάτων από το νησί. Στείλτε μας ότι νομίζετε. Ήδη η φωτογραφία με το δέντρο έχει επιλεγεί για το επόμενο τεύχος...

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  10. Το έντυπο είναι αυτό που λέμε με φρέσκια οπτική και το διαβάζεις πολύ ευχάριστα!! Εμείς αναδημοσιεύσαμε την ύπαρξη της εφημερίδας και αυτού εδώ του blog και σας ευχόμαστε καλό ξεκίνημα και καλή συνέχεια στην προσπάθειά σας...από την Πάτρα!

    ΑπάντησηΔιαγραφή

Θέλουμε τα σχόλιά σας...